top of page

Yogaloft Teacher Training met Joachim Meire
Replay van de digitale info 

Heb je het online info moment over de Yoga Teacher Training gemist? Geen probleem!

Je kan hier de replay bekijken. In deel I (60 min) geef ik een yogales. Ideaal om eens te proeven van de yogastijl die ik doceer. In deel II krijg je een uitleg en vragenronde over de Teacher Training in Gent.

Heb je interesse in de  vrijdagformule of weekend formule die start in sept 2022? Klik dan op onderstaande link als je wil inschrijven of meer info wenst over de trainingen

 

Aarzel niet om mij  te bellen als je nog bijkomende vragen hebt? Ik ben bereikbaar op 0498 35 19 88 of per email op joachim.meire@icloud.com

 

De vroegboekkorting eindigt 31 mei. Wacht dus niet te lang om je in te schrijven als je van het goedkoper tarief wilt genieten. Betalen in schijven is ook een optie. 

Ik kijk ernaar uit om je te begeleiden op jouw yogapad.

Namasté

Joachim Meire

Ja, ik wil inschrijven of graag meer info!

Deel I Yogales (60 min)

Deel II Info en vragenronde (60 min)

Volg een online Breathwork Teacher Training met Joachim

Ontdek de kracht van authentieke pranayama en moderne ademhalingstechnieken met yoga docent en breathwork coach Joachim Meire. Deze diepgaande opleiding is een mix van on-demand video en 5 live opgenomen online groepslessen. Elke 2 maanden is er live Q&A zoom les. Je volgt deze opleiding dus op eigen tijd en tempo en je krijgt 2 jaar toegang tot het platform. 

Schermafbeelding 2020-11-13 om 19.07_edited.jpg
bottom of page