top of page
joachimMeire18267_LR.jpg

Joachim Meire

Yoga Teacher

Joachim Meire is een internationaal erkende yoga leraar en beoefent yoga sinds 1999. Meer dan 500 studenten volgden intussen bij Joachim een Yoga Teacher Training. Hij is auteur van het 'No-nonsense Yoga Boek'  en 'Yoga met Evy',  organisator van het Yogaland Festival en oprichter van SeaSide Yoga Retreats.

 

In Brugge geeft hij wekelijkse yogalessen onder de koepel Yogaloft. De yogastijl die Joachim doceert is een dynamische vorm van yoga met een balans tussen intensiteit en rust. Met een aangename stem begeleidt Joachim je tijdens de les om telkens te ‘flirten’ met je eigen grenzen en om je te verbinden met de transformerende kracht van yoga.  Joachim beschikt door zijn medische achtergrond over een diepgaande kennis van het menselijke lichaam. Aan de hand van duidelijke instructies helpt hij je op een veilige en onderbouwde manier in yogahoudingen.

 

Het doel van zijn yogalessen is om meer harmonie, vreugde en balans te bereiken op zowel fysiek, mentaal, emotioneel als spiritueel vlak.

 

Op een toegankelijke manier verweeft Joachim ook Yoga filosofie in de les en leert je om een ‘Yoga attitude’ in het dagelijkse leven te integreren. Met z’n ‘down to earth’ aanpak en humor wil hij zoveel mogelijk mensen in contact brengen met het helende en zuiverende effect van yoga.

Meer info op www.yogaloft.be

bottom of page