Docenten

Beoefen thuis yoga met inspirerende docenten uit binnen -en buitenland

 
 
joachim.jpg

Joachim Meire (BE)

Joachim Meire is een internationaal erkende yoga leraar en beoefent yoga sinds 1999. Meer dan 500 studenten volgden intussen bij Joachim een Yoga Teacher Training. Hij is mede-auteur van het boek ‘Yoga met Evy’, organisator van het Yogaland Festival en oprichter van SeaSide Yoga Retreats. In Brugge geeft hij wekelijkse yogalessen onder de koepel Yogaloft.

De yogastijl die Joachim doceert is een dynamische vorm van yoga met een balans tussen intensiteit en rust. Met een aangename stem begeleidt Joachim je tijdens de les om telkens te ‘flirten’ met je eigen grenzen en om je te verbinden met de transformerende kracht van yoga. Joachim beschikt door zijn medische achtergrond over een diepgaande kennis van het menselijke lichaam. Aan de hand van duidelijke instructies helpt hij je op een veilige en onderbouwde manier in yogahoudingen.

Het doel van zijn yogalessen is om meer harmonie, vreugde en balans te bereiken op zowel fysiek, mentaal, emotioneel als spiritueel vlak.

Op een toegankelijke manier verweeft Joachim ook Yoga filosofie in de les en leert je om een ‘Yoga attitude’ in het dagelijkse leven te integreren. Met z’n ‘down to earth’ aanpak en humor wil hij zoveel mogelijk mensen in contact brengen met het helende en zuiverende effect van yoga.

Meer info op www.yogaloft.be

mounira_portret.jpg

Mounira Bazzi (LE)

Yoga teacher and Spiritual teacher Mounira Bazzi introduces Spirit into
new modern day settings. Mounira weaves her knowledge and teachings of Bhakti Yoga , Continuum Movement, and Yoga Psychology to bring students to an elevated sense of awareness beyond traditional asana.

http://mounirabazziyoga.blogspot.com
https://www.facebook.com/mounira.bazzi
https://www.facebook.com/liveinyoga/

Instagram: @mounirabazzi_livingyoga

katherine_walker.jpg

Katherine Walker (US)

Katherine is an experienced yoga teacher (300 E-RYT), and Nutritionist (MSc). Originally from Nashville, Tennessee, USA, she came to Belgium at the age of 26 to complete her masters in Public Health Nutrition, and to work as a Health Researcher.

She fell in love with Ghent – and stayed! Teaching yoga slowly became more than a part-time hobby job. 8 years later, and now a full-time yoga teacher – she teaches workshops, lectures and leads yearly yoga retreats in Europe and abroad.

https://www.facebook.com/katwalkeryoga
https://katwalkeryoga.com